Zuhanykabin szerelvények fényes kivitelben

Fényes króm felületű zuhanykabin szerelvények

Rendezés:

Fényes kivitelben is!

Fényes kivitelben is!A zuhanykabin minden fürdőszoba alapvető felszerelései közé tartozik. Praktikus, gazdaságos, ideális megoldás minden méretű és stílusú fürdőszobába. Már csak az nem mindegy, hogy milyen elemekből épül fel: tolóajtaja van vagy kifelé nyíló, szögletes vagy lekerekített, matt vagy fényes zuhanykabin szerelvényekkel kapcsolódnak egymáshoz az üvegfalak.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg nálunk a zuhanykabin szerelvényeket fürdőszobájába! Bennünk garantáltan nem fog csalódni, és abban is biztos lehet, hogy a későbbiekben is minket választ majd, ha szerelvényekre van szüksége.

Fényes zuhanykabin szerelvényeink réz öntvényből készülnek, amit fényes króm réteggel vonnak be. A szerelvények ettől igazán szép és modern külsőt kapnak, ami a fürdőszoba összképét is emeli. Termékeink alkalmasak a nyíló ajtó rögzítésére, a különböző vastagságú üveglapok stabil összekapcsolására, szimmetrikus vagy aszimmetrikus, állítható vagy stabil talppal.

Nézzen körül nálunk, és amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal!

 

Díszes üvegszerelvények remek minőségben!

Díszes üvegszerelvények remek minőségben!Ön is fontosnak tartja, hogy a gondosan megtervezett fürdőszobában az utolsó üvegszerelvényig minden tökéletes legyen és passzoljon a látványvilághoz? Ha a válasza igen, akkor a legjobb helyen jár!

A kivitelezés során számos lehetőség közül választhatunk az üvegszerelvények terén, így arra is mód van, hogy akár díszes megoldás mellett döntsünk. Az üvegszerelvények között megtalálhatóak olyan darabok is, melyek nem pusztán fém alapanyagból készültek, hanem üvegből kialakított összetevőjük is van. Ez főleg a különféle gomboknál fordul elő, hiszen ezeknél nem feltétlen szükséges, hogy a fogó rész is fém legyen, sőt, sokkal elegánsabb és kellemesebb tapintású lehet egy üveggel díszített darab. Sok helyütt látni, hogy nem raknak gombot a zuhanykabin ajtajára, de emlékezzünk: egy jó fogantyú segít tisztán, ujjlenyomatmentesen tartani az üveget!

Kínálatunkban többféle üvegszerelvényt találhat, melyek között üveggel díszített gombok is értékesítésre kerülnek. Ha szeretne minőségi, látványos és tartós megoldást választani, akkor rendeljen tőlünk bizalommal!

Kapcsolat

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig, 08.00-16.30-ig

Telefon: +36 29 428 297

E-mail: info@dualhardware.hu

Cím: Dual Glass Kft., 2243 Kóka, Nagykátai út 133.