Zuhanykabin szerelvények

Egy szokatlan megoldás: zuhanykabin tolóajtóval

Egy szokatlan megoldás: zuhanykabin tolóajtóvalA fürdőszoba az a hely, ahol szinte állandóan szükség van egy kis takarításra, víztörlésre! A vizesblokkokban gyakran kifröccsen a víz, különösen fürdés, zuhanyzás nyomán kerülnek vízfoltok a padlóra. Ez nem csupán nagyon bosszantó, de állandó fáradsággal is jár, és még balesetveszélyes is!

A zuhanyfülke ajtajának kiválasztását épp ezért érdemes megfontolni, mert előnyösebb lehet a kifelé nyíló ajtó helyett zuhanykabin tolóajtót felszereltetni! A felszerelés nem igényel nagy munkát, a megfelelő üvegszerelvények segítségével a tolóajtó stabil, és gördülékenyen működik! Az eredmény egy sokkal szárazabb és biztonságosabb fürdőszoba!

Keressen minket bizalommal és vásárolja meg webáruházunkból azokat a minőségi, többféle típusban kapható üvegszerelvényeket, amik az új zuhanykabin tolóajtóhoz szükségesek! Üvegszerelvényeinkben garantáltan nem fog csalódni, és nem lesz gondja hosszú távon sem a zuhanykabin tolóajtóval! Amennyiben kérdése van, tegye fel megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig, 08.00-16.30-ig

Telefon: +36 29 428 297

E-mail: info@dualhardware.hu

Cím: Dual Glass Kft., 2243 Kóka, Nagykátai út 133.