Tolóajtó szerelvények

Tolóajtó szerelvények - kocsiszett, sín, tolótárcsák stb.

Megrendelésnél kérjük vegye figyelembe, hogy a tolóajtó sínek ára egy szálra, a leírásban megadott hosszúságra vonatkozik!

Rendezés:

Legyen otthona kilátása fenséges!

Legyen otthona kilátása fenséges!Ha az ember építkezésbe vagy lakásfelújításba kezd, előbb-utóbb fontolóra kell vennie a kilátás kérdését is. Sokan vágynak a beáradó természetes fényre, és a fenséges kilátásra, akár egy mesés tájra nézzen az, akár a város fényeire. Ez üveg tolóajtók vagy falak segítségével könnyedén kivitelezhető, ha a megfelelő üvegszerelvényeket alkalmazzuk!

Az üvegszerelvények minőségén nagyon sok múlik, ha kilátásról van szó, főként, ha a kivitelezés során a külső körülmények szűkösek. Ha emeleti megoldásról van szó, esetleg egy társasházról, nagyon fontos, hogy az üvegfal vagy tolóajtó biztonságosan legyen rögzítve. A belső üveg kialakításoktól eltérően az üvegezett kilátásnál fontos szempont az optimális nyithatóság, zárhatóság.

Az ideális üvegszerelvények lehetőséget biztosítanak az üveg tolóajtók vagy falak biztos rögzítésére, és adott esetben azok mozgathatóságára is! Ezzel fenségessé és tökéletessé varázsolhatjuk otthonunk kilátását, miközben funkcionalitását és biztonságát is garantálhatjuk. Ha Önnek is megbízható üvegszerelvényekre lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

 

Milyen kiegészítői vannak a tolóajtóknak?

Milyen kiegészítői vannak a tolóajtóknak?Akár otthonainkban, akár munkahelyeinken kényelmes megoldást jelenthet egy tolóajtó. Ez a kialakítás eleganciát sugall megjelenésével, helyet takaríthatunk meg segítségével, és rendkívül egyszerű kezelni.

Ahhoz, hogy kifogástalanul használható lehessen egy tolóajtó, elengedhetetlenek a hozzá tartozó kiegészítők:

  • Az egyik legfontosabb eleme maga a sín, aminek segítségével meghatározható az ajtó tolásának iránya. Ehhez pedig még hozzátartoznak a rögzítők és a végzárók, hogy az ajtó ne tudjon túlfutni.
  • Az ajtó tolásához még szükséges beszerezni egy kocsiszettet, amely tartalmaz két ütközőt, két kocsit és egy darab sínt.
  • A toláshoz még praktikus beszerezni egy tolótárcsát is, aminek segítségével tolható, illetve húzható az ajtó.

Amennyiben kiváló minőségű tolóajtó szerelvényekkel szeretné biztosítani otthonában vagy munkahelyén lévő nyílászáróit, nézzen körül honlapunkon, és rendeljen! Amennyiben bizonytalan a döntésben, bátran kérje munkatársaink segítségét!

 

Tolóajtó szerelvények tartalékba

Tolóajtó szerelvények tartalékbaNapjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tolóajtó. Már nem is csak kis lakásokban használják, ahol a kevés hely miatt ez a legpraktikusabb megoldás, hanem nagyobb házakban, irodákban is. Előnye nem csak a kis helyigényben mutatkozik meg: a tolóajtó praktikus, elegáns és könnyen kezelhető. Azonban ahhoz, hogy ez sokáig így maradjon, minőségi tolóajtó szerelvényekre van szükség.

Mint tudjuk, ami el tud romlani, az sajnos előbb-utóbb el is fog, ez alól a tolóajtó sem kivétel. Ha nem szeretnénk, hogy az ajtó kis hibája befolyásolja a mindennapi életünket, érdemes néhány tolóajtó szerelvényt vásárolnunk, hogy szükség esetén rögtön kéznél legyen a cseredarab. Ha van otthon a szükséges szerelvényből, bármikor tudjuk pótolni, nem kell várnunk se az ünnepnap végére, se a szállítási időre.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, ha szeretne tolóajtó szerelvényeket vásárolni, nagy választékkal és kedvező árú, mégis magas minőségű termékekkel várjuk!

 

A tolóajtók működésének titka: minőségi szerelvények

A tolóajtók működésének titka: minőségi szerelvényekA tolóajtók rendkívül praktikus térelválasztóknak számítanak, így nem véletlen, hogy a magáningatlanoktól kezdve egészen az irodahelyiségekig szinte mindenhol alkalmazzák a különleges nyílászárókat. Ahhoz, hogy valóban hasznosak legyenek, fontos, hogy a beszerzésük során kellő figyelmet kapjanak a tolóajtó szerelvények, hiszen ezek jelentősen befolyásolják a térelválasztók működését.

Mivel tisztában vagyunk a tolóajtó szerelvények szerepével, választékunkban csakis masszív termékeket találhat e téren, így hosszú távon számíthat a kiegészítő elemekre anélkül, hogy bármilyen probléma lépne fel használatukból fakadóan. A tolóajtó szerelvényeket nemcsak csomagokban vásárolhatja meg, hanem külön-külön is, így bármilyen javítási munkálathoz is beszerezheti kínálatunkból a minőségi alkatrészeket.

Fedezze fel tolóajtó szerelvényeink kínálatát, és rendeljen bátran! Bármilyen kérdés merülne fel a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Kapcsolat

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig, 08.00-16.30-ig

Telefon: +36 29 428 297

E-mail: info@dualhardware.hu

Cím: Dual Glass Kft., 2243 Kóka, Nagykátai út 133.