Vízzáró profilok

PVC Vízzáró profilok, akril küszöbök, mágneses vízzáró profilok stb. zuhanykabinokhoz.

Megrendelésnél kérjük vegye figyelembe, hogy a PVC profilok ára egy szálra, mágneses profilok esetén egy párra vonatkozik, a leírásban megadott hosszúságra!

Biztonságos zuhanyzás minőségi vízzáró profilokkal

A zuhanykabinok minden kisméretű fürdőszobában praktikus megoldásnak számítanak, az okos térkihasználás ragyogó példái. A kádakkal ellentétben a zuhanykabinok nem akrilból vagy csempeborítással készülnek, hanem üvegfalak veszik körül a zuhanytálcát. Ezeknek az üvegfalaknak megfelelő vízzárással kell rendelkezniük ahhoz, hogy a zuhanyzásból ne egy kisebb árvíz keletkezzen.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon vízzáró profiljainkból olyan minőségi termékeket, amik gondoskodnak a biztonságos zuhanykabin használatról! A vízzáró profilnak az a feladata, hogy az üveglapok, a zuhanykabin ajtajának illesztésénél olyan stabil alapot képezzenek, ami nem engedi kifolyni a vizet, szorosan összetartja az illesztéseket.

Válogasson termékeink közül, és rendeljen olyan vízzáró profilokat, amik illenek zuhanykabinjához! Kínálatunkból PVC, valamint mágneses vízzáró profilok mellett akril küszöbökkel is felszerelheti zuhanykabinját.

Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és bővebb információkat szerezhet termékeinkről!

Kapcsolat

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig, 08.00-16.30-ig

Telefon: +36 29 428 297

E-mail: info@dualhardware.hu

Cím: Dual Glass Kft., 2243 Kóka, Nagykátai út 133.