Beltéri nyíló ajtó szerelvények

Beltéri nyíló ajtó szerelvények - kilincsmű, ajtópánt stb.
Rendezés:

Az iroda üveg szerelvényeit is mi adjuk!

Az iroda üveg szerelvényeit is mi adjuk!Ahány iroda, annyi irodabelső létezik. Stílus, elhelyezkedés, méret és berendezés tekintetében mindegyik egy kicsit, vagy teljesen eltér a másiktól. A lényeg azonban egyiknél sem hiányozhat: olyan térnek kell lenniük, ahol minden alkalmazottnak megvan a lehetősége arra, hogy zavartalan környezetben dolgozhasson. Ne álljanak kényelmetlen asztalok, egészségtelen székek, vagy nyikorgó ajtók a maximális teljesítmény útjában.

Az Ön irodájában üveg beltéri ajtókat használnak? Egy ideje már megvannak, és lassan megmutatkoznak rajtuk az elhasználódás jelei, az öregedés tünetei? Nehezebben nyílnak, mint régen, nyikorognak, beragadnak? Valószínűleg új üveg szerelvényekre van szükségük!

Keresse fel webáruházunkat bizalommal, regisztráljon és válogasson minőségi üveg szerelvényeink közül! Üveg szerelvényeket nem csak beltéri üvegajtókhoz, de tolóajtókhoz is tud vásárolni, különféle méretben, árban és anyagban. Válasszon, rendeljen és újítsa meg kicsit az iroda nyílászáróit!

Kapcsolat

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig, 08.00-16.30-ig

Telefon: +36 29 428 297

E-mail: info@dualhardware.hu

Cím: Dual Glass Kft., 2243 Kóka, Nagykátai út 133.